Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Big Bang en het is nu 2019. Een nieuw jaar is zoals een nieuwe lege pagina waarop alles nog te schrijven is! Weet je, ik hou van januari en ik hou van september/oktober. Terug naar school, begin van verhalen vol belofte en hoop! Dus dit jaar lanceert Urban House Suriname een nieuwe campagne: « Wan Trutru bun mansma/umasma ».

Als een kleine muis gaat “Urban House Suriname” vier maanden lang elke maand samen met vier bijzondere Surinamers (Jason Eduard, Tifen Akobe, Ashwin Chitanie en  Cylene France) op pad. Vrouwen en mannen die ons inspireren en motiveren, ons doen dromen, dansen, smullen en ons laten strijden voor een betere wereld.  Via deze campagne ontdekken we elke maand, telkens samen met één van hen, haar/zijn interpretatie van humanistische waarden aan de hand van sprekende foto’s  (Heesbien, K., 2018 ©Urban House Suriname).

Een campagne gebaseerd op ontmoetingen met gulle mensen zoals mijn vriend, collega en mentor Kenneth Heesbien, die ons onverwacht en zoveel te vroeg verliet op 17 december 2018. Hij was één van die mensen die je helpt vooruit te gaan, die zijn kennis deelt en maakt dat je verbetering boekt in wat je ook doet in het leven. Deze ala kondre mang maakt voor altijd deel uit van die mensen die niemand onverschillig laten.

Geïnspireerd door deze menselijke waarden, gaan we met Jason, Tifen, Ashwin en Cylene vier maanden lang Surinaamse menselijke krachtbronnen delen. Urban House draagt deze waarden uit als eerste organisatie in Suriname wiens lidmaatschap is erkend door de International Humanist and Ethical Union (https://iheu.org/), een wereldwijd netwerk van organisaties dat strijdt voor de humanistische waarden.